Kaipaatko virkeyttä kevääseen?
Vaivaako makeanhimo?
Oletko miettinyt elämäntapamuutosta?
Haluatko kulkea kesää kohti kevyemmin?

C9-ohjelma kestää yhdeksän päivää ja voi auttaa sinut pääsemään vauhdikkaaseen alkuun matkalla kohti terveempää itseäsi. C9 on lyhenne sanoista CHANGE 9, joka tarkoittaa muutosta vain yhdeksässä päivässä.

Kenelle?

Kaikille, jotka haluavat

  • ottaa askeleen kohti terveellisempää elämäntapaa.
  • kevyemmän ja energisemman olon itselleen.
  • muuttaa ruokailutottumuksiaan terveellisemmiksi.
  • eroon makeanhimosta!
  • Pakkaus sopii kaikille aikuisille, jotka haluavat muutosta mutta tarvitsevat tehokasta alkusysäystä alkuun pääsemiseksi.

Näin se toimii

C9 on ensimmäinen askel loppuelämän mittaisten tapojen luomisessa. Ohjelma on tehokas ja helppo noudattaa, ja se sisältää kaikki tarvittavat työkalut muutoksen käynnistämiseen. Pakkaukseen kuuluu valikoituja ravintolisiä, jotka tukevat uutta elämäntapaasi. Saat myös selkeän ohjekirjan, joka opastaa ja kannustaa sinua askel askeleelta koko ohjelman ajan. Mukana on lisäksi kätevä sheikkeri ja mittanauha.

Katso C9-video!

Tukijoukot

Muutos toteutuu tehokkaammin, kun teet sen yhdessä jonkun kanssa! Kun teet päätöksen aloittamisesta nyt, pääset mukaan porukkaan, jossa teemme C9:n yhdessä! <3 Salaisessa Facebook-ryhmässä voit kysellä mieltä askarruttavia asioita, jakaa omia fiiliksiä ja toisaalta kuulla miten muilla menee? Jos haluat, alla olevan mahtavan edun ansiosta, voit jakaa paketin ystävän tai puolison kanssa, jolloin tuki on vieläkin lähempänä! <3

Huippuedut!!

Kun tilaat C9:n 2.4.2018 mennessä, joko vaniljan tai suklaan makuisella proteiinilla, saat kaupan päälle toisen proteiinipussin (arvo 27€), jonka ansiosta yhdestä paketista riittääkin KAHDELLE! Eli voit jakaa paketin ystävän tai puolison kanssa, jolloin molemmat maksatte kehon uudelleen käynnistävästä ohjelmasta vain 73,50€ (koko paketin hinta 147€)! Tai vaihtoehtoisesti voit hankkia ohjelman vain itsellesi ja jatkaa hyvän alun jälkeen vielä pidemmälle. <3

Lisäksi saat kiitoksena ja kannustimena tärkeän askeleen ottamisesta ilmaiseksi Herkkupajan Herkkureseptit e-kirjan (arvo 16,90€), josta löydät 38 gluteenitonta, maidotonta ja ilman valkoista sokeria valmistettua makeaa ja suolaista herkkua! Voit tutustua Herkkureseptit e-kirjaan tarkemmin täällä.

Tee tilaus nyt ja lunasta huippuedut itsellesi!

Tee tilaus alla olevalla lomakkeella. Merkitse siihen keneltä sait tämän linkin, kuka on sinun oma Forever-myyjäsi? Jollei sinulla sellaista vielä ole, niin kirjoita ”ei ole”. Paketit tilataan 3.4 ja saat omalta myyjältäsi ilmoituksen, kun pakettisi on saapunut. Myyjäsi ilmoittaa myös maksutavoista, mutta pääsääntöisesti saat laskun paketin mukana.