Viisaat valinnat ravintoluento

Haluatko muutosta oloosi? Kaipaatko energiaa päiviisi? Oletko juuttunut ruokavalio- ja dieettiviidakkoon, etkä tiedä mistä lähteä liikkeelle? Koetko suuren muutoksen ahdistavana?

”Viisaat valinnat – Pienin muutoksin kohti pysyvämpää hyvinvointia” ravintoluento on suunnattu tietoiskuksi sinulle, joka tarvitset motivaatiota ruokavaliomuutoksen aloittamiseen. Luennon jälkeen ymmärrät, miksi esimerkiksi lisäaineita kannattaa välttää ja ylipäänsä, miksi pienetkin muutokset ovat palvelus terveydellesi.

Lisäksi ravintoluento sopii erityisesti yritysten tyhy- / tyky-päivän ohjelmaksi ja yhdistysten / seurojen jäsenille tietoiskuksi ravinnosta. Se sopii myös ruoan parissa työskenteleville ajatusten herättäjäksi. Luennolla lisään kuuntelijoiden ymmärrystä siitä, mitä kaikkia asioita terveyttä tukevan ruokavalion muodostamisessa on hyvä ottaa huomioon.

  • Monesti olemme tapojemme orjia ja ostamme kaupasta sitä, mitä olemme aina ennenkin ostaneet, sen kummemmin asiaa ajattelematta. Mutta tiedätkö oikeasti, mitä syömäsi ruoka sisältää?
  • Lisäaineistakin ollaan montaa mieltä, mutta tiedätkö mitä ne ovat ja mitä ne voivat kehossa tehdä?
  • Paljon mainostetut tuotteet ovat tuttuja ja turvallisia, vai ovatko?
  • Syötkö sinä tyhjiä kaloreita? Huutaako kehosi ravinteiden perään?
  • Mitkä hedelmät ja kasvikset kannattaa ehdottomasti ostaa luomuna, entä mitkä ovat ok syödä ns. tavallisena versiona?

Tieto lisää tuskaa, sanotaan. Näin saattaa olla, mutta kuitenkin sinulla on vain yksi paikka, jossa asua koko elämäsi ja se on kehosi. Siksi siitä kannattaa pitää parhainta mahdollista huolta! On huomattavasti paljon helpompaa hoitaa terveyttä kuin sairautta ja siksi haluan auttaa sinua tiedostamaan ravinnon sudenkuoppia ja tekemään pieniä muutoksia oman terveytesi hyväksi.

Kuuntele ja poimi mukaasi omimmalta tuntuvat, sinun arkeesi sopivimmat vinkit. Kaikki ei sovi kaikille, mutta ravinnon suhteen pienikin muutos kannattaa! Ja onneksi koskaan ei ole liian myöhäistä muuttua!

Kokoa omanlainen kokonaisuus!

Voit yhdistää Viisaat valinnat ravintoluennon myös Herkkupajaan, jolloin mukaan saadaan toiminnallisuutta ja viedään viisaat valinnat heti käytäntöön. Ravintoluento on yhdistettävissä myös terveyttä tukeviin, luonnollisiin ravintolisiin tutustumiseen ja niiden maistatukseen tai infoon kuivaverianalyysistä. Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella!

Hinta yksityisille

Ravintotreffit ilta 30€/henkilö. Sisältää ravintoluennon, 3-sivuisen muistilistan ja maistiaisen terveellisestä ja erittäin helposta jogurtin korvikkeesta (maidoton, gluteeniton, ei valkoista sokeria). Kesto noin 1,5 h, minimi osallistujamäärä 6 henkilöä. Yhdistettäessä ravintolisäinfoon hinta vain 5€/henkilö (materiaali ja raaka-ainemaksu)!

Hinta yrityksille, yhdistyksille, seuroille

30 min 125 € (+ alv 24%)
60 min 200 € (+ alv 24%)
Kysy personoidusta kokonaisuudesta tarjous alla olevalla lomakkeella.

Kysy lisää tai varaa aika