Viisaat valinnat ravintoluento

Tiesitkö, että sillä, mitä laitat suustasi alas on suora vaikutus myös siihen, miten voit? Voitko hyvin? Haluatko muutosta oloosi, kaipaatko energiaa päiviisi?

Ruoka voi antaa energiaa ja virkeyttä, mutta se voi myös väsyttää ja hidastaa ajatuksenjuoksua tai saada lapsen käymään ylikierroksilla. Ruoka voi myös sisältää paljon sellaista, mitä ei tule edes ajatelleeksi!

”Viisaat valinnat – Pienin muutoksin kohti pysyvämpää hyvinvointia” ravintoluento on suunnattu tietoiskuksi sinulle, joka haluat ymmärtää, mikä merkitys ravinnolla on hyvinvointiisi ja/tai haluat muuttaa ruokailutottumuksiasi paremmiksi. Luennon jälkeen ymmärrät, miksi esimerkiksi lisäaineita kannattaa välttää, mitä kaikkia asioita terveyttä tukevan ruokavalion muodostamisessa on hyvä ottaa huomioon ja ylipäänsä, miksi pienetkin muutokset ovat palvelus terveydellesi.

  • Monesti olemme tapojemme orjia ja ostamme kaupasta sitä, mitä olemme aina ennenkin ostaneet, sen kummemmin asiaa ajattelematta. Mutta tiedätkö oikeasti, mitä syömäsi ruoka sisältää?
  • Lisäaineistakin ollaan montaa mieltä, mutta tiedätkö mitä ne ovat ja mitä ne voivat kehossa tehdä?
  • Paljon mainostetut tuotteet ovat tuttuja ja turvallisia, vai ovatko?
  • Syötkö sinä tyhjiä kaloreita? Huutaako kehosi ravinteiden perään?
  • Mitkä hedelmät ja kasvikset kannattaa ehdottomasti ostaa luomuna, entä mitkä ovat ok syödä ns. tavallisena versiona?

Tieto lisää tuskaa, sanotaan. Näin saattaa olla, mutta kuitenkin sinulla on vain yksi paikka, jossa asua koko elämäsi ja se on kehosi. Siksi siitä kannattaa pitää parhainta mahdollista huolta! On huomattavasti paljon helpompaa hoitaa terveyttä kuin sairautta ja siksi haluan auttaa sinua tiedostamaan ravinnon sudenkuoppia ja tekemään pieniä muutoksia oman terveytesi hyväksi.

Kuuntele ja poimi mukaasi omimmalta tuntuvat, sinun arkeesi sopivimmat vinkit. Kaikki ei sovi kaikille, mutta ravinnon suhteen pienikin muutos kannattaa! Ja onneksi koskaan ei ole liian myöhäistä muuttua!

Kokoa omanlainen kokonaisuus!

Voit yhdistää Viisaat valinnat ravintoluennon myös Herkkupajaan, jolloin mukaan saadaan toiminnallisuutta ja viedään viisaat valinnat heti käytäntöön. Ravintoluento on yhdistettävissä myös terveyttä tukeviin, luonnollisiin ravintolisiin tutustumiseen ja niiden maistatukseen tai infoon kuivaverianalyysistä. Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella!

Hinta yksityisille

Ravintotreffit ilta 30€/henkilö. Sisältää ravintoluennon, 3-sivuisen muistilistan ja maistiaisen terveellisestä ja erittäin helposta jogurtin korvikkeesta (maidoton, gluteeniton, ei valkoista sokeria). Kesto noin 1,5 h, minimi osallistujamäärä 6 henkilöä. Yhdistettäessä ravintolisäinfoon hinta vain 5€/henkilö (materiaali ja raaka-ainemaksu)!

Hinta yrityksille

Viisaat valinnat -ravintoluento sopii erityisesti yritysten tyhy- / tyky-päivän ohjelmaksi
30 min 125 € (+ alv 24%)
60 min 200 € (+ alv 24%)
Kysy personoidusta kokonaisuudesta tarjous alla olevalla lomakkeella.

Kysy lisää tai varaa aika