Aloe vera kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Nykyajan tehoviljelyn ja maan köyhtymisen seurauksesta syömäsi ruoka on menettänyt suuren osan ravinteistaan ja vitamiineistaan. Tutkijat ovat laskeneet, että päivässä tulisi syödä 13 kg ruokaa, jotta saisit ruoan kautta kaikki tarvitsemasi aminohapot, vitamiinit, mineraalit ja hivenaineet.

Tässä syy, miksi suosittelen tarkoin valikoituja ravintolisiä laadukkaan ruokavalion tueksi. Luonnon oma ravintolisä, aloe vera, on tarjonnut hyötyä ihmisille tuhansien vuosien ajan. Aloe veraa on käytetty monissa eri kulttuureissa, mutta aikojen saatossa perimätieto on hävinnyt. Nyt tämä tietämys on kuitenkin heräämässä jälleen eloon, sillä ihmiset etsivät luonnonmukaisia keinoja hyvinvointinsa edistämiseksi. Aloe veran ja terveiden elämäntapojen yhdistelmä on yksi tapa tasapainottaa jokapäiväistä elämää.

Tutustu tuotevalikoimaan verkkokaupassa

Forever Aloe vera

Forever Living Productsin tuotteissa käytetty aloe vera viljellään ekologisesti, vuoroviljelyllä yrityksen omilla viljelmillä. Forever hallinnoi koko ”taimesta tuotteeksi”­ -ketjua itse. Näin varmistetaan tuotteiden laatu, jonka takeeksi Forever myöntää jokaiselle tuotteelleen 90 päivän tyytyväisyystakuun.

Tuotevalikoimassa on jokaiselle jotain; koko kehon hyvinvointi, ravintolisät, painonhallinta, ihonhoito, henkilökohtainen hygienia, hiustuotteet, liikunta ja urheilu, lihashuolto, meikit, kodin puhdistus, eläimille sopivat tuotteet jne. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa käyttävät tuotteitamme joka päivä, sinäkin voit kokeilla niitä tyytyväisyystakuun ansiosta ilman riskiä!

Oma tieni Aloe veran maailmaanAloeLips

Oli vuosi 2003, kun äitini alkoi puhumaan aloe verasta. Ihmettelin, kun hänellä oli tarjota ratkaisu melkein kaikkeen, mistä nyt satuin kyselemään. Aluksi olin HYVIN skeptinen, enkä ottanut suosituksia kuuleviin korviini.. Ensimmäisenä aloin käyttämään aloe vera huulirasvaa ja yllätyksekseni huomasin, miten se oikeasti hoiti rohtuneita huuliani ja ilokseni pääsin ainaisesta huulirasvakierteestä eroon! Kiitos aloe veran, voin todeta olevani entinen huulirasva-addikti!

Pikkuhiljaa kokemukseni aloe vera tuotteiden parissa lisääntyivät ja kaikki tuntuivat tosi hyviltä. Jälleenmyyntityöstä en kuitenkaan innostunut – enhän ollut mikään myyjä.. Kun ensimmäinen lapseni meni perhepäivähoitajalle vuoden 2007 alussa aloin miettimään ”oravanpyörän” mahdottomuutta. Siis sitä, että lapseni oli 8 h päivässä hoitajan kanssa ja vain muutaman hassun tunnin illasta meidän vanhempien kanssa. Halusin päättää itse milloin teen töitä ja milloin olen vapaalla. Silloin en vain tiennyt mitä sellainen työ olisi, koska yrittäjäksi en halunnut, sehän on niin riskialtistakin..

Lopulta ymmärsin, mistä on kyse

Perhe on minulle todella tärkeä. <3

Kohtalo puuttui peliin ja kun kuopuksemme oli 2-vuotias aloitin ystäväni suosituksesta yksityisenä perhepäivähoitajana (siis yrittäjänä!). Samaan aikaan äitini oli kertonut varmaankin kymmenettä kertaa Foreverin tarjoamasta mahdollisuudesta. Silloin vihdoin ymmärsin, mistä siinä on kyse. Työ ei ole pelkästään tuotemyyntiä, vaan  siihen sisältyy niin paljon muutakin. Parhaiten sitä kuvaa toisten auttaminen ja yhdessä tekeminen. Ymmärsin myös että, kun teen tämän työn hyvin, voin vähentää työntekoa ja kuitenkin ansaita kokopäivätulon. Saan siis enemmän vapaa-aikaa, aikaa olla lasten kanssa, aikaa harrastaa, aikaa matkustaa ja aikaa nauttia elämästä.

Saavutin tavoitteen

Aloitin työskentelemään Foreverissä päivätyöni ohella, perheen ehdoilla. Tavoitteena oli, että lopetan perhepäivähoitotyön, kun kuopukseni aloittaa esikoulun. Hän aloitti esikoulun 8/2014 ja lopetin hoitotyön 5/2014; Foreverista saamani tulo, oli korvannut hoitotyöstä saadun tulon! Nyt saan olla kotona, kun lapset lähtevät kouluun ja tulevat sieltä, pystyn päättämään kalenterini sisällöstä itse ja säätämään työpäiväni omien ja perheen menojen mukaan. Nyt haluan auttaa muita saavuttamaan tämän saman vapauden! <3

Seuraa matkaani ja tykkää Aloe Anu sivusta Facebookissa!

Haluatko Sinä lisätuloja vai enemmän vapaa-aikaa?

Oletko tyytymätön arjen hektisyyteen? Kaipaatko enemmän vapautta päättää itse elämäsi kulusta? Oletko kenties hoitovapaalla ja tarvitset muutaman satasen ekstraa kuukaudessa?

Oli syysi mikä tahansa, voin auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi! Foreverin avulla sinun on mahdollista saada passiivista tuloa; eli tuloa, jonka saat joka kuukausi, vaikket kokopäiväisesti tekisikään töitä. Esimerkiksi lauluntekijä saa passiivista tuloa (teostomaksua), kun hän on kerran tehnyt laulun, jota soitetaan monta kertaa radiossa. Kun laulu on hyvä ja sitä soitetaan vielä vuosien päästäkin, hän saa vielä silloinkin siitä teostomaksuja, vaikkei ole moneen vuoteen tehnyt töitä laulun eteen.

Passiivinen tulo mahdollistaa sinulle runsaamman vapaa-ajan. Kun sinulla on enemmän vapaa-aikaa, pystyt itse päättämään miten sen käytät. Näenkin Foreverin tarjoaman mahdollisuuden työkaluna siihen, että sinäkin voit saada sellaisen elämän, jonka haluat. Tässä ei ole riskiä; saat 365 päivän takuun, joten voit kokeilla itse. Asiakkailla on 90 päivän tyytyväisyystakuu, joten tuotteita on turvallista suositella kokeilemaan.

Jos sinä siis tarvitset lisätuloja tai vapaa-aikaa ollaksesi pidempään lastesi kanssa kotona, lasten tai omaan harrastukseen, matkusteluun, lyhennetyn työpäivän tekemiseen, stressin vähentämiseen, remonttiin, uuteen autoon, omaan asuntoon tai ihan vain elämästä nauttimiseen, voin auttaa sinua! <3

Työtä tehdään itsenäisesti, mutta yhdessä oman tiimin kanssa. Tässä osa tiimiäni Tukholmassa keväällä 2019.