Goal Mapping

Miten saavutan tavoitteeni?– Kokonaisvaltainen työkalu tavoitteiden saavuttamiseen!

Goal Mapping on Brian Maynen kehittämä motivointityökalu asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Menetelmää on käytetty onnistuneesti jo yli 20 vuoden ajan yli kolmen miljoonan ihmisen toimesta ympäri maailmaa. Yrityksistä esimerkiksi Siemens, Microsoft ja British Telecom ovat käyttäneet Goal Mappingia menestyksekkäästi mm. yrityksen tavoitteiden saavuttamisessa ja tiimihengen luomisessa.

Onko sinulla tavoite, jonka haluat saavuttaa, mutta sen saavuttaminen tuntuu mahdottomalta? Silloin ratkaisu on Goal Mapping!

Goal Mapping aktivoi molemmat aivopuoliskosi työskentelemään tavoitteesi eteen. Voit käyttää sitä esimerkiksi työelämäsi, parisuhteesi ja jopa kehosi hyvinvoinnin kohentamiseen. Silti Goal Mapping ei ole pelkkää tavoitteiden asettamista, vaan samalla saat paljon oppia mielesi toiminnasta, uskomuksiesi muokkaamisesta, positiivisen ajattelun merkityksestä ja oikean asenteen luomisesta.

Goal Mapping workshop ryhmille, kesto 2-6h

Workshopissa opit hyödyntämään Goal Mapping menetelmää niin henkilökohtaisessa elämässäsi kuin työpaikallasi. Ymmärrät, miten:

  • suhtautua jatkuvaan muutokseen
  • positiivinen ajattelu vaikuttaa aivotoimintaasi
  • meihin iskostuneita uskomuksia ja toimintamalleja voidaan muuttaa
  • tavoitteen oikealla asettelulla on merkitystä sen saavuttamisessa

Workshop sopii yrityksille, tiimeille, järjestöille, Goal Mapping karttaurheilujoukkueille, kouluille, erilaisille ryhmille (esim. painonpudotus) jne. Varmista yrityksesi, tiimisi ja joukkueesi menestys käyttämällä Goal Mappingin ainutlaatuista työkalua sekä hyödyntämällä sen tarjoama ymmärrys tavoitteiden saavuttamisen edellytyksistä!

Goal Mapping henkilökohtaisesti, kesto 2,5 h

Henkilökohtaisessa Goal Mapping valmennuksessa käymme läpi Goal Mappingin perusteet, mm. positiivisen ajattelun merkityksen sekä omien uskomusten ja ajatusmallien vaikutuksen toimintaamme. Keskiössä on Goal Mapping kartan luominen sinun lähtökohtien ja tavoitteiden mukaisesti. Saat käyttöösi työkalun, jota voit hyödyntää jatkossa kaikilla elämäsi osa-alueilla! Hinta: 139 €.

Muista; tavoitteesi voi olla mikä tahansa – Goal Mappingin avulla onnistut!

Lataa ilmaiseksi Goal Mapping karttapohjat ja tavoitteesi toteutuminen voi alkaa!

 

Pyydä tarjous tai varaa aika

Kerro kommenttikentässä tarkemmin haluatko yksilö- vai ryhmävalmennusta. Voit myös ehdottaa jo muutamaa sinulle sopivaa aikaa tai kysyä pelkästään lisätietoja.