Opi herkkujen teko helposti videoilta!

Yhdistämällä hamppunaksut hummuksen tai basilikadipin kanssa saat oivan tarjottavan illanistujaisiin.

Vaikka Turun seudulla pidettävissä Herkkupajoissani on käynyt osallistujia Lohjalta ja Hyvinkäältä saakka, niin kaikilla ei ole mahdollisuutta osallistua siihen pitkän välimatkan vuoksi.

Teitä ”pitkänmatkalaisia” ja omatoimi-oppijoita ajatellen tein Herkkupajasta myös verkkokurssit: viiden suklaisen herkun kurssin ja viiden suolaisen herkun kurssin. 

Helpoiten tutustut Herkkupaja verkkokursseihin verkkokaupassani.

Suolaista ja makeaa

Osa ihmisistä on suolaisen ystäviä ja osa makean. Siksi eriytin verkkokurssit niin, että molemmat ovat omansa. Mutta, jos sinä satut olemaan sekä suolaisen että makean ystävä, niin minulla on verkkokaupassani kestoetu, jolla saat molemmat kurssit edulliseen yhteishintaan!

Suositus asiakkaalta

”Ihania videoita! Hyvin opastat vaihe vaiheelta. Videoita on kiva kattoo uudestaan ja uudestaan. Niistä myös huomaa, että tekijä tietää, mitä puhuu terveellisistä herkuista! Kannatti ostaa ja suosittelen lämpimästi kaikille muillekin!” – Terveysintoilija, 33v

Lisäksi paljon vinkkejä!

Yhteensä voit oppia tekemään siis 10 herkkua (5 suklaista ja 5 suolaista), saat tietoa raaka-aineista, tarvikkeista ja terveysvinkkejäkin. Kurssilla näet herkkujen valmistumisen yksityiskohtaisilta videoilta, joiden mukana herkkujen valmistaminen on erittäin helppoa!
Tutustu ja tilaa Herkkupaja-verkkokurssit

Raakasuklaata on helppo tehdä itse!