Opi herkkujen teko helposti videoilta!

Yhdistämällä hamppunaksut hummuksen tai basilikadipin kanssa saat oivan tarjottavan illanistujaisiin.

Vaikka Turun seudulla pidettävissä Herkkupajoissani on käynyt osallistujia Lohjalta ja Hyvinkäältä saakka, niin kaikilla ei ole mahdollisuutta osallistua siihen pitkän välimatkan vuoksi.

Teitä ”pitkänmatkalaisia” ja omatoimi-oppijoita ajatellen tein Herkkupajasta myös verkkokurssin: viiden suklaisen ja viiden suolaisen herkun kurssin. 

Helpoiten tutustut Herkkupaja verkkokurssiin verkkokaupassani.

Suolaista ja makeaa

Osa ihmisistä on suolaisen ystäviä ja osa makean. Siksi opit tekemään verkkokurssilla molempia niin, että molempien ystäville riittää herkuteltavaa. Välillä maistuu makea ja välillä suolainen; Herkkupajan herkuilla helpottaa molempien himo!

Suositus asiakkaalta

”Ihania videoita! Hyvin opastat vaihe vaiheelta. Videoita on kiva kattoo uudestaan ja uudestaan. Niistä myös huomaa, että tekijä tietää, mitä puhuu terveellisistä herkuista! Kannatti ostaa ja suosittelen lämpimästi kaikille muillekin!” – Terveysintoilija, 33v

Lisäksi paljon vinkkejä!

Yhteensä voit oppia tekemään siis 10 herkkua (5 suklaista ja 5 suolaista), saat tietoa raaka-aineista, tarvikkeista ja terveysvinkkejäkin. Kurssilla näet herkkujen valmistumisen yksityiskohtaisilta videoilta, joiden mukana herkkujen valmistaminen on erittäin helppoa!
Tutustu ja tilaa Herkkupaja-verkkokurssi

Raakasuklaata on helppo tehdä itse!