Herkkupaja – hyvän omantunnon herkut

Kuinka monta kertaa olet päättänyt aloittaa herkkulakon ja sitten viimeistään viikonloppuna repsahtanut…? Eikö olisikin ihanaa, jos voisi herkutella vaikka joka päivä?!

Nyt kerron ilouutisen, nimittäin Herkkupajan herkuilla voit herkutella vaikka JOKA päivä! Herkut eivät sisällä vehnää tai muitakaan gluteeniviljoja, eli ne ovat gluteenittomia. Herkuissa ei myöskään ole maitoa eikä valkoista sokeria, vaan esimerkiksi pähkinöitä, avokadoa ja hunajaa – silti ne maistuvat herrrrrkullisilta!

Tavalliset herkut voivat aiheuttaa ongelmia

Nykypäivänä monien vatsat/suolistot ovat herkistyneitä gluteenille ja maidolle. Valkoinen sokeri taas on yksi pahiten ihmisiä sairastuttavista ruoka-aineista. Kaikki ylläolevat happamoittavat meidän kehoja ja sairaudethan viihtyvät juuri happamissa, toisin sanoen hapettomissa, oloissa. Erityisesti valkoinen sokeri (ja vehnä) voi aiheuttaa meille myös riippuvuutta. Siksi joillekin voi olla vaikeaa olla ilman makeaa.

Palvelus terveydelle ja helpotusta painonhallintaan

Jos teet itsellesi lupauksen herkutella jatkossa vain Herkkupajan terveellisillä herkuilla, teet palveluksen myös terveydellesi ja jopa painonhallinta voi tämän lupauksen myötä helpottua!

Terveellisistä herkuista nimittäin kehosi saa roppakaupalla ravinteita (tyhjien) kaloreiden sijaan. Koska herkut ovat aitoa ja täyttä tavaraa, siksi ne ovat myös täyttäviä, eikä niitä tarvitse (tai pysty) syödä niin montaa kerrallaan. Ravinteita saatuaan keho myös pysyy kylläisenä pidempään, eikä heti kohta ole jo uudestaan nälkä.

Ei valkoista sokeria

Herkkupajan herkuissa käytetään valkoisen sokerin sijaan makeutuksena kookossokeria, hunajaa tai taateleita, joiden glykeeminen indeksi on jopa huomattavasti pienempi kuin valkoisella sokerilla. Tämä tarkoittaa sitä, että herkut eivät nosta verensokeriasi kovinkaan paljoa ja kun verensokeri pysyy tasaisempana erityisesti haima ja maksa ovat tyytyväisempiä.

Mukana myös raakaherkkuja

Monet Herkkupajan herkuista ovat ns. raakaherkkuja, eli niitä ei kuumenneta lainkaan. On todettu, että jos ruoka lämmitetään (lähteistä riippuen) yli 42-47 asteiseksi, sen vitamiinit ja entsyymit alkavat tuhoutumaan. Raakaruokaa ei koskaan lämmitetä yli 47 asteiseksi, siksi sen ravintoarvot säilyvät.

Voit saada monenlaista infoa

Herkkupajassa saat infoa käytettävistä raaka-aineista ja yhdistettäessä Herkkupaja ravintotreffeihin keskustelemme myös mm. lisäaineiden vaikutuksesta sekä siitä mitkä hedelmät/kasvikset kannattaa ostaa luomuna ja mitkä voivat olla ihan ok myös tavallisena versiona.

Kaupan päälle Herkkureseptit e-kirja!

Herkkupajan osallistujana saat kaupan päälle tekemäni Herkkureseptit e-kirjan (arvo 16,90€), joka sisältää lähes 50 reseptiä, jotka valmistuvat ilman valkoista sokeria, maitoa tai gluteenia! 

Herkullinen maistelumenu

Herkkupajassa valmistat yksin tai yhdessä parin kanssa vähintään kaksi herkkua ja lopuksi herkutellemme kaikki yhdessä. Menussa on ainakin; raakajäätelöä, raakapalluroita (joista voi tehdä myös raakapatukoita), moussea, ja fudgea. Näitä ei voi vastustaa, eikä onneksi tarvitsekaan! Menu voidaan myös räätälöidä toiveidesi mukaisesti olemassa olevien reseptien joukosta. Tarjolla on niin makeita kuin suolaisiakin herkkuja.

Herkkupaja omassa kodissa

Herkkupajan voi järjestää myös sinun luonasi! Herkkupaja on hauska ja erittäin hyödyllinen ajanviete ystävien tai naapureiden kesken, työporukalla tai vaikka sukulaisten kesken.

Hinta yksityisille

Hinta on 49€ per osallistuja, minimi osallistujamäärä kotioloissa on kuusi henkilöä. Yli 20 km päässä Maskusta oleviin kohteisiin lisäksi matkakulut. Aikaa herkkupajailuun kannattaa varata noin kolme tuntia.

Tuon mukanani kaikki raaka-aineet ja välineet herkkujen valmistamiseen. Astiat (kahvi-/teekupit, lautaset ja lusikat) lainaan mieluusti sinun keittiöstäsi, mikäli mahdollista. Jos oma keittiösi on liian pieni, voimme käyttää myös minun keittiötä Maskussa.

Herkkupaja yrityksessä

Herkkupaja on loistava ohjelmanumero myös esimerkiksi tyky-, tyhy- tai virkistyspäivään. Herkkupajan herkut edistävät työntekijöiden terveellisempää ruokavaliota ja samalla he oppivat kiinnittämään kaupassa huomiota terveellisempiin ostoksiin. Kun ravinto on kohdallaan ja keho voi hyvin, työntekijäkin jaksaa työssään paremmin. 

Herkkupaja voidaan järjestää esim. riittävän suuressa taukotilassa, jossa on jääkaappi, pakastin sekä astiat ja aterimet herkkujen syömistä varten. Toivottavaa on, että tilasta löytyy myös hella ja uuni, mutta reseptit voidaan valita siten, että niitä ei tarvita. Herkkupaja on mahdollista järjestää myös erikseen sovittavassa tilassa, tällöin hintaan lisätään mahdollinen tilavuokra.

Hinnasto yrityksille:

6-8 hlöä, 395€ + alv
9-12 hlöä, 595€ + alv

Haluatko kokeilla itsenäisesti?

Olen tehnyt Herkkupajan Herkkureseptit nimisen e-kirjan, jossa saat lähes 50 herkullista reseptiä itsellesi. Lisäksi voit lukea erilaisia käytännön vinkkejä ja lyhyitä infoja käytettävistä raaka-aineista ja tarvikkeista. Kaikki reseptit on myös kuvattu, joten tiedät, millaista lopputulosta odottaa. Tutustu ja tilaa Herkkureseptit e-kirja

Herkkupaja-verkkokurssi

Nyt sinun on mahdollista oppia terveellisten herkkujen tekemisen taito myös verkkokurssilla! Yhteensä opit tekemään 10 herkkua (5 suklaista ja 5 suolaista), saat tietoa raaka-aineista, tarvikkeista ja terveysvinkkejäkin. Kurssilla näet herkkujen valmistumisen yksityiskohtaisilta videoilta, joiden mukana herkkujen valmistaminen on erittäin helppoa!
Tutustu ja tilaa Herkkupaja-verkkokurssi

Kysy tarkemmin tai varaa Herkkupaja

Kerro kommenttikentässä, mitä asiasi koskee. Jos haluat varata Herkkupajan, voit myös ehdottaa jo muutamaa sinulle sopivaa aikaa.