Haluatko herkutella hyvällä omallatunnolla?

Herkkupajan resepteillä teet juuri niin! Monien ”pyhät päätökset” terveellisen ruokavalion suhteen kaatuvat juurikin herkkuihin. Siksi haluan tarjota ihmisille mahdollisuuden valmistaa terveellisiä herkkuja, sellaisia joita voi syödä hyvällä omallatunnolla vaikka joka päivä!

Herkkupajan Herkkureseptit e-kirja sisältää niin makeita kuin suolaisia herkkuja, mutta myös muutaman arkisemmankin reseptin. Se sopii herkkusuille, terveellisen ruokavalion omaaville, muutosta haluaville, monille allergikoille jne, sillä nämä herkut eivät sisällä lainkaan valkoista sokeria, gluteenia tai lehmänmaitoa. Sen sijaan ne sisältävät mm. pähkinöitä, siemeniä, avokadoa, marjoja, taateleita, hunajaa, raakakaakaota jne. Kaiken kaikkiaan löydät Herkkureseptit e-kirjasta lähes 50 helppoa reseptiä, joista suurin osa valmistuu nopeasti; moni herkku syntyy vartissa tai alle sen! Lisäksi voit lukea erilaisia käytännön vinkkejä ja lyhyitä infoja käytettävistä raaka-aineista. Kaikki reseptit on kuvattu, joten tiedät, millaista lopputulosta odottaa.

Reseptien avulla pääset kokeilemaan herkkujen tekoa kotona, vaikket pääsisi osallistumaan itse Herkkupajaan. Ja vaikka olisit Herkkupajassa jo käynyt, tässä on Sinullekin uusia herkkuja kokeiltavaksi!

Uudistettu Herkkureseptit e-kirja on nyt saatavissa verkkokaupassa hintaan 16,90€. Tilaa se itsellesi ja aloita matka kohti terveellisempää herkuttelua!

Tilaa Herkkureseptit e-kirja