sairasveri-221x233


Sairas veri

Kuivaverianalyysi kertoo kehon toimintaan liittyvistä ongelmista

Kuivaverianalyysi on täydentävien hoitomuotojen piiriin kuuluva menetelmä, joka paikallistaa kehosi puutostiloja sekä muita kehon toimintaan liittyviä ongelmia. Analyysi kertoo veresi puhtauden prosentteina (0-­100 %) ja voi paljastaa mm. magnesiumin tai kalsiumin puutoksen, maksan kuormituksen, lisämunuaisen stressin, suoliston myrkytystilan tai häiriöitä lymfajärjestelmässä.

Mitä korkeampi veresi puhtausprosentti on, sitä parempi on terveydentilasi. Matala prosentti viittaa kehossasi olevaan ns. hiljaiseen tulehdukseen, joka on useimpien sairauksien aiheuttaja.

 

Miten kuivaverianalyysi tehdään?

Terve veri

Terve veri

Kuivaverianalyysissä verinäyte otetaan sormenpäästä samalla tavoin kuin esimerkiksi hemoglobiininäytekin otetaan. Puristan sormestasi yhteensä kolme pisaraa; ensimmäisen pyyhin paperiin ja kahdesta seuraavasta painan molemmista kahdeksan kertaa pisaran aluslasille. Tällöin ensimmäinen on suurin ja viimeinen enää pienen pieni. Näin tehdään siksi, että osa profiileista näkyy vain suurissa ja osa pelkästään pienissä pisaroissa.

Veripisarat kuivuvat muutamassa minuutissa, jonka jälkeen niitä tarkastellaan tietokoneella. Veren ollessa puhdasta keho on terve ja tuloksena on pelkästään tasaisesti kuivunutta punaista punasolumassaa.

Raportti

Raportista näet veresi puhtausprosentin, senkan sekä näytteestäsi löytyneet profiilit ja niiden voimakkuuden. Lisäksi näet mihin kohtaan veresi puhtausprosentti sijoittuu valtaväestön suhteen; suomalaisten keskimääräinen veren puhtausprosentti on 84,5%. Saat myös ohjeistuksen, miten pystyt parhaiten korjaamaan kehostasi löytyneitä puutos-, kuormitus- tai stressitiloja.

Missä?

Kuivaverianalyysiin on mahdollista tulla luokseni Maskuun. Näytteenotosta raportin valmistumiseen saakka kannattaa varata aikaa noin 1-1,5 tuntia. Tulen mielelläni myös työpaikoille, harrasteryhmiin, kaveriporukoihin yms. keräämään kerralla useamman näytteen, jolloin aikaa kuluu noin 5 minuuttia per henkilö. Tällöin teen varsinaisen analyysin jälkikäteen ja lähetän raportin analyysistä jokaisen henkilökohtaiseen sähköpostiin. Halutessanne voin myös pitää luennon analyysista, sen taustoista ja mikä tulokseen vaikuttaa, jolloin aikaa kannattaa varata ihmismäärästä riippuen noin puolitoista tuntia.

Hinta

Yhden kuivaverianalyysin hinta on 60 €. Ryhmähinta on 350 €, käsittäen 7-­10 henkilöä, jolloin hinnaksi jää 35-50 € / per henkilö. Voit myös kysyä tarjousta pienemmille ryhmille alla olevalla lomakkeella.

Kuivaverianalyysit vain minulta Varsinais-Suomen alueella

Tällä hetkellä olen Varsinais-­Suomen seudulla ainoa, joka tekee kuivaverianalyysejä. Nyt sinun on mahdollista selvittää, mitä veresi sinusta kertoo. Kuivaverianalyysin avulla saat selville kehossasi olevat puutostilat ja saat kannustusta elämäniloiseen, ravintorikkaaseen ja liikunnalliseen elämäntapaan!

Pyydä tarjous tai varaa aika

Kerro kommenttikentässä tarkemmin haluatko analyysin itsellesi vai ryhmälle. Voit myös ehdottaa jo muutamaa sinulle sopivaa ajankohtaa.