Viisaat valinnat -ravintotreffit

Tiesitkö, että sillä, mitä laitat suustasi alas on suora vaikutus myös siihen, miten voit? Voitko hyvin? Haluatko muutosta oloosi, kaipaatko energiaa päiviisi?

Ruoalla on merkitystä

Ruoka voi antaa energiaa ja virkeyttä, mutta se voi myös väsyttää ja hidastaa ajatuksenjuoksua tai saada lapsen käymään ylikierroksilla. Ruoka voi myös sisältää paljon sellaista, mitä ei tule edes ajatelleeksi!

Ymmärrä mitä syöt

”Viisaat valinnat – Pienin muutoksin kohti pysyvämpää hyvinvointia” on ravintotreffien pääsanoma. Ravintotreffit on suunnattu tietoiskuksi sinulle, joka haluat ymmärtää, mikä merkitys ravinnolla on hyvinvointiisi ja/tai haluat muuttaa ruokailutottumuksiasi paremmiksi.

Ravintotreffien jälkeen ymmärrät, miksi esimerkiksi lisäaineita kannattaa välttää,  kummalla on enemmän väliä ravinteilla vai kaloreilla ja ylipäänsä, miksi pienetkin muutokset ovat palvelus terveydellesi?

  • Monesti olemme tapojemme orjia ja ostamme kaupasta sitä, mitä olemme aina ennenkin ostaneet, sen kummemmin asiaa ajattelematta. Mutta tiedätkö oikeasti, mitä syömäsi ruoka sisältää?
  • Lisäaineistakin ollaan montaa mieltä, mutta tiedätkö mitä ne ovat ja mitä ne voivat kehossa tehdä?
  • Paljon mainostetut tuotteet ovat tuttuja ja turvallisia, vai ovatko?
  • Syötkö sinä tyhjiä kaloreita? Huutaako kehosi ravinteiden perään?
  • Mitkä hedelmät ja kasvikset kannattaa ehdottomasti ostaa luomuna, entä mitkä ovat ok syödä ns. tavallisena versiona?

Suositus asiakkaalta

”Oli todella hyvää ja ajatuksia herättävää asiaa. Kiitos siitä Anu!” – Soile, 61v

Asutko temppelissä vai jäteastiassa?

Tieto lisää tuskaa, sanotaan. Näin saattaa olla, mutta kuitenkin sinulla on vain yksi paikka, jossa asua koko elämäsi ja se on kehosi. Siksi siitä kannattaa pitää parhainta mahdollista huolta! Kohteletko kehoasi kuin temppeliä vai syötätkö sille roskaa?

On myös huomattavasti paljon helpompaa hoitaa terveyttä kuin sairautta ja siksi haluan auttaa sinua tiedostamaan ravinnon sudenkuoppia ja tekemään pieniä muutoksia oman terveytesi hyväksi.

Kuuntele ja poimi mukaasi omimmalta tuntuvat, sinun arkeesi sopivimmat vinkit. Kaikki ei sovi kaikille, mutta ravinnon suhteen pienikin muutos kannattaa! Ja onneksi koskaan ei ole liian myöhäistä muuttua!

Kokoa omanlainen kokonaisuus!

  • Voit yhdistää Viisaat valinnat ravintoluennon myös Herkkupajaan, jolloin mukaan saadaan toiminnallisuutta ja viedään viisaat valinnat heti käytäntöön.

Hinta yksityisille

  • Ravintotreffit ilta 39€/henkilö. Sisältää ravintoluennon, Viisaat valinnat-materiaalin/muistilistan ja maistiaisen terveellisestä ja erittäin helposta jogurtin korvikkeesta (maidoton, gluteeniton, ei valkoista sokeria). Kesto noin 1,5 h, minimiosallistujamäärä 6 henkilöä.
  • Yhdistettäessä Herkkupajaan hinta on yhteensä 69€/henkilö. Sisältää vähintään osallistujien määrän verran terveellisten herkkujen valmistamista laadukkaista, pääosin luomulaatuisista raaka-aineista (ja tietysti herkuttelemme niillä yhdessä), illan reseptit, raaka-aineinfon, ravintoluennon, Viisaat valinnat-materiaalin ja terveellisistä herkuista tekemäni Herkkureseptit e-kirjan. Kesto noin 3-3,5 h, minimiosallistujamäärä 6 henkilöä.
  • Foreverin ravintolisä-infoon yhdistettäessä hinta vain 10€/henkilö (materiaali ja raaka-ainemaksu), sisältäen ravintoluennon, Viisaat valinnat-materiaalin, ravintolisä-infon, maistiaiset tuotteista ja herkullisesta jogurtin korvikkeesta (maidoton, gluteeniton, ei valkoista sokeria). Kesto noin 2 h, minimiosallistujamäärä 5 henkilöä.

Hinta yrityksille

Viisaat valinnat -ravintotreffit sopii erityisesti yritysten tyhy- / tyky-päivän ohjelmaksi, kesto noin 30-40 min 249 € (+ alv 24%)

Kysy personoidusta kokonaisuudesta tarjous alla olevalla lomakkeella.

Haluatko kokeilla itsenäisesti?

Olen tehnyt oppaan, josta elämäntapamuutosta suunnitteleva saa sysäyksen oikeaan suuntaan. Oppaan nimi on Oikealla asenteella kohti elämäntapamuutosta. Opas auttaa sinua huomaamaan, mitä kaikkia asioita ottaa huomioon elämäntapamuutosta aloitettaessa. Voit poimia sieltä juuri sinulle sopivat vinkit tai ottaa vinkkejä mukaan arkeesi yksi kerrallaan. Suurinkin muutos alkaa ensimmäisestä askeleesta.

Kysy lisää tai varaa Ravintotreffit!