Viisaampi ostoslistakauppaneuvos

Oletko rutinoitunut ostamaan samoja ruoka-­aineita, etkä osaa poiketa kaupassa vakioreitiltäsi? Haluaisitko välttää lisäaineita, mutta aikasi ei riitä tuoteselosteiden lukemiseen? Muistan miten itse aikoinaan olen viettänyt useampia tunteja kaupassa lukien purkkien kyljistä niiden sisältöluetteloita ja vertaillut eri tuotteita keskenään.

Kun haluat säästää omaa aikaasi, anna minun auttaa. Lähetä minulle vakio-ostoslistasi, niin tutustun siihen ja suunnittelen ostoksia jo etukäteen. Tekemällä pieniä muutoksia ja viisaampia valintoja, syöt pian puhtaampaa ja terveellisempää ruokaa. Luodaan yhdessä sinulle terveellisempi ostoslista, jotta osaat jatkossakin tehdä kaupassa viisaita valintoja.

Mikäli vältät ruokakaupassa käyntiä kokonaan ja suosit esim. Prisman kauppakassi-palvelua, voin laatia ostoslistan myös sähköisenä ko. palveluun. Tällöin sinun ei tarvitse lähteä kotoasi mihinkään, mutta silti seuraavalla kerralla saat ostoskoriisi viisaammat valinnat!

Hinta:

99 € / henkilö tai pariskunta, kesto noin 1-1,5 h.
59 € / sähköinen ostoslista

Hintaan sisältyy mahdollinen konsultointi ja mieltä askarruttaviin kysymyksiin vastaaminen vielä kauppareissun jälkeenkin.

Kysy lisää tai varaa aika: