Varakas minä – hallitse rahasi, hallitse tulevaisuutesi: käännä taloutesi plussalle

Raha on kaiken pahan alku ja juuri. Raha ei kasva puissa. Rikkaat ihmiset ovat pahoja. Kuka kuuseen kurkottaa se katajaan kapsahtaa ja kaikki muut ”positiiviset” letkautukset, joita moni meistä on elämänsä aikana kuullut. Lapsuudessa muodostamme monenlaisia uskomuksia eri asioista. Mitä sinä uskot rahasta ja vauraudesta?

Uskomukset muovaavat todellisuuttasi

Omat uskomukseni eivät ole olleet hyviä. En ole kokenut ansaitsevani vaurautta, vaan olen pitänyt riittävänä sitä, että pärjään. Aina olenkin pärjännyt, mutta pidemmän päälle siihen alkaa väsymään.. Rikkaita taas olen kadehtinut ja siksi ajatukseni heistä eivät ole olleet mukavia.

Jääkö sinulle ylimääräistä tilille?

Entä onko sinulle koskaan käynyt niin, että kuukausi on liian pitkä tilisi saldoon nähden? Tai menetkö aina +/- 0 tuloksella niin, että kuun lopussa voi aina todeta tili tuli, tili meni? Kyselytutkimukseen vastanneista suomalaisista 83% kertoi, ettei heille jää yhtään ylimääräistä rahaa kuukaudessa.

Näin minäkin elin vielä hetki sitten. Olin kyllä käynyt rahaan liittyvissä seminaareissa ja valmennuksissa, mutta tuntui, että niissä puhutaan sellaisista summista, joita minulla ei yksinkertaisesti ollut. Kunnes oivalsin, että ei ole väliä miten pienestä aloitat, tärkeintä on, että ALOITAT!

Ymmärrys vapauttaa!

Ymmärsin myös, että raha itsessään ei ole hyvä tai paha, se vain on. Sitä käyttävät ihmiset sen sijaan voivat olla hyviä tai pahoja, mutta se taas ei ole rahan vika!

Mitä sitten tein, niin siitä haluan kertoa myös sinulle! Olen saanut oman talouteni plusmerkkiseksi ja rahaa on jäänyt sukanvarteenkin. Olen myös aloittanut sijoittamisen ja saanut rahan tekemään töitä puolestani. Voisiko raha sittenkin ”kasvaa puussa”?

Suositus asiakkaalta

”Olin Anun pitämällä raha-kurssilla ja sain sieltä itselleni loistavia vinkkejä ja opin paljon itsestäni ja suhtautumisestani rahaan. Näköjään vanhanakin voi oppia uutta! Tein koulutuksen jälkeen muutoksia tililläni ja pääsin säästämisen makuun. Tällä hetkellä säästän kuukausittain eri rahastoihin, jotka ovat tuottaneet jo pikkuisen bonustakin. Anun koulutus avaa kalkkeutuneita käsityssolmuja ja antaa ihania ahaa-elämyksiä omien raha-asioiden hoitoon. Suosittelen lämpimästi!” – Soile, 61v

Tule mukaan oppimaan! <3

Varakas minä on lokakuussa 2020 alkava verkkokurssi, joka auttaa sinua muokkaamaan raha-ajatuksesi varakkaammiksi. Tiedäthän, että samankaltainen vetää toista puoleensa ja kun koet itsesi varakkaammaksi, se kokemus kasvaa ja voimistuu myös konkretian tasolla! <3

Tutustu ja tule mukaan, Varakas Sinä! <3